Om Miss Dark Desire

Domina, Herskerinde, Gudinde og Kvinden der med mange års erfaring samt stor passion for BDSM lever i et 24/7 forhold med min slave.


En hårdt slående, verbal stærk Domina der nyder magten, nyder at mærke, dufte og føle det andet menneske der er i mine hænder, og har med rette mine slaver med på en rejse hvor vi letter sammen og lander sammen, så man føler at man får noget med ud af døren efter endt seance.


Jeg går ikke på kompromis så lad vær med at spilde min tid.

Jeg er en 36 årig dansk kvinde på 187/125 kg, der udstråler magt og med mit lange sort/røde hår og is blå klare øjne kan få mine slaver i knæ.  Som oftest er jeg stileligt klædt og på stilletter.  

 

Miss Dark Desire  - I mørket er alle katte grå


Før og Efter

Covid19

Depositum

Når du kommer ind af døren startes der altid med en lille snak for at skabe den nødvendige tillid samt tryghed, da det for nye kan være overvældende endelig at ha taget springet til kontakt.

Der leves optil reglerne ang Covid19 og der vil være håndsprit og masker i Domicilet der kan benyttes. Derudover kommer man til et Domicil hvor vi vægter hygiejne højt, så derfor vil du træde ind i  verden hvor der gøres alt for at kunden kan føle sig sikker. 

Der er altid mulighed for et bad efter endt seance.

Ved længerevarende seancer, slavesamføring, bookinger i Kbh, escort samt bookinger hvor der indgår slavetøs opkræves der et depositum som trækkes fra beløbet når seancen er ovre.


Pengene er tabt ved udeblivelse.