Om Miss Dark Desire

Domina, Herskerinde, Gudinde og Kvinden der med mange års erfaring samt stor passion for BDSM lever i et 24/7 forhold med min latexslave.


Velkommen til Miss Dark Desires hjemmeside - et fristed for dig, der søger at underkaste dig en erfaren Domina, hvor magt og dominans er i fokus.

 Jeg er en 37årig dansk BBW-kvinde (187/125 kg), der ved hvordan man begår sig i denne verden både som Domina og ægte Lady. Jeg udstråler magt og selvsikkerhed. Som oftest er jeg stiligt klædt.


 Jeg læser "mellem linjerne" hvilke ønsker du måtte side med og derudfra laver jeg en passende seance. Du vil ikke være i tvivl om at du er mit fokus fra du træder ind ad min dør. Vi rykker sammen dine grænse og jeg ser dig vokse i det.

Om du er helt ny eller en erfaren slave der tror du ved hvordan en Domina som jeg skal behandles, er du velkommen i min indbakke.

Jeg går ikke på kompromis så lad vær med at spilde min tid men lad mig derimod føre dig ind i en verden af intensitet, nydelse og total kontrol.


Hos mig får du mere end blot en god oplevelse med ud ad døren efter en endt seance.

                             

Miss Dark Desire – I natten er alle katte grå

Før og Efter

Depositum

Når du kommer ind af døren startes der altid med en lille snak for at skabe den nødvendige tillid samt tryghed, da det for nye kan være overvældende endelig at ha taget springet til kontakt.

Ved længerevarende seancer, slavesamføring, bookinger i Kbh, escort samt bookinger hvor der indgår slavetøs opkræves der et depositum som trækkes fra beløbet når seancen er ovre.


Pengene er tabt ved udeblivelse.