Et ønske...

Jeg kiggede på det glimtende ur der var placeret på min arm, klokken var ved at nærme sig middag, en ny aftale, et nyt menneske en ny historie og en ny relation. Helt ny var den dog ikke da vi havde skrevet en del sammen over mail, jeg havde en idé om hvem der trådet ind ad min dør men alligevel var der en vis spænding og nysgerrighed i luften. 

Præcis da den stor viser rammer 12 ringede det på døren til Domicilet, jeg kunne se en skikkelse af en mand stå derude i den stille regn allerede der kunne jeg se at han ikke virkede synderligt nervøs, men derimod hvad taget én beslutning om at det var det her han ville. Jeg havde mine korte gummistøvler på, rettede på min selvsiddende strømper og den stramme latexnederdel, slog mit lange mørke hår ud så man kunne dufte det i hele huset og rettede på skjorten.


 ”Velkommen til, unge mand, træd gerne ind og stil dine sko”, et ”tak” kom min vej, jeg hævede det ene øjenbryn og sagde: ”Hvadbehager? hos mig hedder det ja tak, nej tak eller ikke forstået. Forstået?”, ”Ja tak, frue”, kom prompte fra manden med den syngende fynske dialekt som stod der midt i min gang og som på ingen måde vidste hvad han var gået indtil.


Jeg viste ham vejen frem til døren ind til det første rum. Han tøvede jeg kunne nu mærke den lille søde nervøsitet der begyndte at brede sig i ham men min stemme, ”Gå bare ind” fik hans fødder til at bevæge sig.

”Så fik jeg dig endelig at se”, jeg var konstaterende i min stemme og hans blik flakkede rundt, nysgerrigheden i hans øjne skinnede igennem. Og rummet var så fyldt af overvældende ting at kigge på.  ”Kig på mig”, der var en vis nervøsitet i hans øjne, ”Gå ud på badeværelset og klæd dig af, når du er klar sætter du dig på knæ i det sidste rum og venter på at jeg kommer, forstået” et ”ja, tak” blev fremstammet. Tænkte ved mig selv at det her nok skulle blive sjovt.


Jeg vendte retur til rummet, stemningen var ikke at tage fejl af, den stille musik og de levende lys der blafrede fyldte rummet med ro.

Han var gudesmuk som han sad der på gulvet på sine knæ med hænderne foldet i sit skød. Jeg gik rundt om ham for at få det hele med, hver en lille muskel der bevægede sig, fangede mit øje, de små ryk kroppen gav ubevidst, han var spændt. Jeg nød synet, nød den magt jeg havde i det øjeblik. Jeg satte mig ned foran dette menneske jeg var så umådelig nysgerrig på, ”ta mine støvler af”, et ”ja tak” kom prompte, mine smukke nylonstrømpefødder kom til syne, varme og velduftende, ”kys min fod”, hans skuldre sank, og et lettelsessuk kom fra slaven der ellers havde holdt så flot på sig selv.

De varme læber ramte min fod, det var ren nydelse. ”Ta min strømper af”, hans forsigtige hænder tog dem af på en måde så de nærmest gled ned af sig selv. Han duftede til min nyvaskede fødder, kyssede dem og nærmest tilbad dem, ”det er godt, STOP” Jeg kunne se på ham at dette var noget han virkelig nød, jeg stak foden frem til ham igen, ”ta dem i munden”, varmen løb igennem min krop. Jeg nød at mærke hans nysgerrige tunge mellem mine træer, nød at se dem forsvinde ind i den varme mund.

”Kig på mig”, han løftede hovedet, jeg så ham direkte ind i øjnene. ”Du havde én opgave til i dag, er den klaret...?”

Jeg havde aften forinden bedt ham komme til domicilet med et par af hans kones aflagte knæstrømper, jeg kunne se at han blev en smule nervøs, men alligevel var der noget i øjnene der skiftede, ”Ja, Frue, jeg nåede at få dem i lommen inden jeg smuttede ud ad døren, ”Rejs dig og hent dem” Han viste stolt de fine sorte strømper frem. Jeg så dybt ind i hans øjne, ”kom tættere på”, han trådet et skridt tættere på, han duftede dejligt. Jeg tog strømpen ud af han hånd og med et fast greb om nosser og pik med den ene hånd bandt jeg dem stramt op med den anden, en flot rejsning begyndte sin rejse nu hvor blodet var samlet, kiggede min slave i øjnene, komplimenterede den lille fyr og blinkede med det ene øje sendte et skævt smil fra mine glimtende våde læber.

Jeg tog de sorte lædermanchetter frem og lagde dem om slavens håndled, ”stå stille”, han trak vejret hurtigt kunne jeg se på hans brystkasse, ”tag det roligt, du har fortalt mig hvad du ikke er til” kunne se at roen lagde sig stille og roligt.

Slavens arme blev spændt fast til kæderne fra loftet, jeg gik en runde om ham, både for at betragte ham men også for at se om slaven kunne være i det.

Jeg fandt min tunge flogger frem og lod den køre hen over kroppen på ham, kunne se at han nød det, både det at være i centrum men bestemt også duften af læderet det kærtegnede hans krop.

Jeg trak hånden tilbage og lod den ramme ballerne med et fast slag, slaven gav sig lidt men der gik kun få sek. før næste slag ramte og næste og næste. Sukkene der kom fra slaven, var slet ikke til at tage fejl af, det var nydelse, det var ”frihed”, friheden til at mærke, friheden til at føle lige nøjagtig det han havde higet efter, det at være i nuet gjorde noget. Slavens baller skiftede farve til rød og føltes varme. Jeg tog et fast greb om slavens nosser, ”dans for mig, op på tæerne” han stod der som en anden ballerina og jamrede som en anden kælling der fik dårlig pik men fakede den. ”Kan du ikke lide hvad din Frue giver dig?”, ”Jo, tak Frue, jeg tror”, jeg greb hårdere om nosserne og kiggede ham i øjnene, ”Hvad tillader du dig at tro”, mine øjne lynede, de eller så smukke isblå øjne skiftede med det samme farve, ”Ingenting Frue, du er overlegen, Fruens ord er magt og lov”, ”det var bedre”

Jeg fandt en stol frem, jeg kunne lige nå, lod min varme fod glide op ad hans ben og op til slavepikken der var så ynkelig og kun var med på en ”kigger”. Selvom den var bundet op, kunne jeg se at den var yderst begejstret, hovedet glinsede af den væske der løb stille ud af den. ”Det kan du lide hvad, lille slave”, ”ja tak Frue”, jeg rejste mig fra stolen, ”åben munden”, jeg sendte en spytklat direkte i munden på slaven, den blev synket og et ”tak” kom fra slaven der kæmpede med sin liderlighed.

Sat mig ned igen og kigge på slaven der stod der så ydmyg med varm, rød røv og en slavepik der synes at livet var yderst uretfærdig.

Rejste mig og gik over til hylden hvor champagneglasset stod klar, trak op i den stramme latexnederdel og lød mine gyldne dråber ramme glassets bund. ”Et lunken glas champagne til slaven”. Slaven åbnede munden og tog imod med velbehag.

”Du er klar over at du ikke får lov til at komme ikke”, ”nej Frue”, ”nej det tænkte jeg nok”. ”Du kan underskrive denne kontrakt og sende den til mig så jeg har den om 3 dage og igen om 10 dage kommer du retur.  Så får vi afse hvad der skal ske med dig”


Miss Dark Desire                                                              Slaven

 

Jeg løsnede slaven og sendt ham retur mod badeværelset med et, ”ta dit tøj på”

Døren blev lukket bag mig, endnu en oplevelse til erindringens bog.


Miss Dark Desire