Naboens beskidte hemmelighed.

Døren stod på klem ovre hos naboen i sommerhuskvarteret, han kunne høre lavt musik derovre fra, men ingen bil i indkørslen. Han havde længe holdt øje med ”Hende den mystiske unge kvinde” der netop havde overtaget stedet.

Efter hvad han kunne se, var hun høj, meget smilende, robust og så havde hun samtidig et langt rødt hår. Han havde hørt hendes kommanderende stemme gennem vinduet da flyttemændene var kommet med hendes ting, den og Hende havde sat tankerne i gang, generelt havde han altid været utrolig nysgerrig på hvad der skete i området, men det her var noget særligt. Han følte at det var en smule ”forbudt”. 

Han gik tilbage til sin computer og prøvede at ignorere de tanker der pressede på, og alligevel blev det ved, fra værelset kunne han se Hendes have, Hun havde hængt sit vasketøj ud. Endnu engang blev han nysgerrig, bilen var stadig ikke i indkørslen, han stod og overvejede om han skulle gå over og se om det var en forglemmelse det at døren stod på klem, for så kunne han jo lukke den og samtidig for stillet lidt af sin nysgerrighed. Inden han havde tænkt tanken til ende var han allerede i et par sko og på vej ud ad indkørslen.

Han kiggede igennem ruderne til Hendes køkken, og til stuen, han kunne ikke se nogen og blev lettet over at alle de mange undskyldninger han havde lavet i sit hoved, ikke skulle i brug. Hans holdning skiftede fra at være lidt duknakket til rank. Han gik rundt om hjørnet til terrassedøren som han kunne stå ovre hos sig selv og holde øje med. Han havde ofte tænkt at det var mærkeligt at en sådan forførende kvinde ikke havde en mand i sit liv og samtidig havde han undret sig over at der eller altid plejede at holde tilfældige biler i indkørslen. Han blev distraheret af duften af nyvasket tøj, vinden havde fat i det på snoren så det blafrede. Han kiggede en ekstra gang, det var jo ikke kun tøj, der hang også de fineste trusser, selvsiddende strømper og hofteholdere. Han kunne se at hun bestemt gik lige så meget op i hvordan hendes inderste lag tøj så ud såvel som det yderst. Hun var altid elegant klædt på, blazer, stramme toppe så man kunne få en fornemmelse af Hendes store barm, stramme jeans som fremhævede Hendes faste former og stiletter, ja han havde jo holdt øje med hende i et stykke tid og måtte jo indrømme at han bestemt nød synet især når hun gik rundt og ordnede sine små bede i haven i hende lange sorte skinnende gummistøvler, dem havde han ofte siddet og fantaseret om. Hvor frækt det kunne være lige at ”dumpe” ind bare for at se dem tættere på.

Han gik hen til døren, han kunne høre musik derinde fra. Han stod lidt og overvejede om han skulle lukke døren, men hans nysgerrighed tvang ham nærmest til at tage et kig ind, nu havde han jo set et par af rummene på vej om til terrassen så hvad skade ville der ske og kom hun hjem havde han jo alle undskyldninger parate.

Lige inde for døråbningen kunne han se Hendes udtrådte sandaler, han kunne mærke at der var noget der drev ham til at træde indenfor, det duftede fantastisk. En duft af lavendel og ajax, lidt ligesom når sengetøjet var nyvasket og man skulle kravle under det første gang. Han bøjede sig ned og tog den ene af Hendes sandaler op. De duftede fantastisk, det gav ham et kick, og samtidig vidste han at det hele var SÅ forkert, men løbet var kørt, intet andet end nysgerrighed og hans drifter havde taget over. Han gik længere ind i huset, der var musik i alle rum han var kommet igennem, på væggene hang der billeder af smukke kvindekroppe, kvindehænder og fødder, der stod bronzefigurer af kvinder med smukke former på hylderne og midt i stuen en flyder af en sofa, han var ikke i tvivl om at Hun vidste hvordan Hun ville have tingene skulle være og stå, nysgerrigheden skulle ingen ende tage, den bragte ham videre ned af en smal gang, der var ikke meget lys, der var kun 3 døre tilbage. Han tog forsigtigt fat i håndtaget til den første dør, åbnede, synet fik ham til at gå et skridt tilbage. Det var helt klart Hendes walk – in – closet, det var som at komme ind i en voksen slikbutik, tiden stod stille i hans hoved og samtidig var han drevet af gå og kigge. Han tog skridtet, han gik måbende rundt derinde, han kunne mærke at det gik lige i pikken, først og fremmest det forbudte, at han stod i en anden kvindes hjem, men og så de lækre skinnende regnfrakker der hang. Hun måtte helt sikkert være samler. Han kom til en kommode kun med undertøj, hver en skuffe var proppet, hvad brugte Hun dog alt det til. Alt duftede så rent. Han vendte sig om mod væggen som var en stor skoreol, det gav et lille gisp i ham, der stod de, de lange sorte skinnende gummistøvler, hvor var de smukke, han kunne ikke lade være, han knælede ved siden af dem, han var nødt til det, han måtte simpelthen dufte til dem, måske lade tungen glide hen over snuden, det var der jo ingen der lagde mærke til, han var total opslugt og havde glemt alt om tid og sted først da en bildør smækkede blev han revet ind i nuet igen. Der gik panik i ham. Det måtte være Hende, hvordan skulle han komme ud, panikken spredte sig i ham, som et dyr der søgte flugten, farede han ned til vinduet i bunden af værelset, WHAT, det kunne ikke åbnes. Der var ikke andet for en bare at gemme sig imellem alt tøjet og håbe på at Hun ikke skulle skifte.

Hendes stemme gik rent igennem ind i rummet, nervøsiteten for at blive opdaget og for at han kone skulle opdage at han havde disse perversiteter, både med hensyn til at lure på unge kvinder men i den grad også hans store kærlighed til gummi. Han kunne høre at Hun gik og aftalte nogle tider og tænkte, fedt, så er jeg snart ude. Dog kunne han også høre at Hendes stemme pludselig ændrede sig markant.

Døren, for pokker, døren til rummet, han havde glemt at lukke den igen. Han kunne høre Hendes stiletter mod klinkerne. En masse tanker fløj igennem hovedet på ham, han var klar med undskyldningerne til hvorfor han sad i en fremmede ung kvindes skab imellem en masse regnfrakker om med Hendes lange gummistøvler i skødet.

Lyset i rummet blev tændt, han sad musestille, det hjalp ikke for hjertet sad helt oppe i halsen på ham. Han kunne se Hendes stiletter og lidt af benene, Hun gik direkte over og rykkede frakkerne til side. ”Hvad fanden laver du her? hvordan er du kommet ind.?” alle de fine undskyldninger han havde siddet og udtænkt var væk han kunne ikke andet en bare sidder der og se en smule dum ud. ”Jeg øh, jeg” han kom til sig selv, ”det er ikke som det ser ud” begyndte han. ”Som det ser ud?”, kom det vredt fra Hende. Hendes øjne slog gnister. Han havde virkelig rodet sig ud i noget dumt denne gang. Han prøvede igen ”sagen er den at jeg er din nabo, jeg så at din terrassedør stod åben og ville gå over og lukke den, jeg troede at du måske var kørt hjem og derfor” Hun afbrød ham, ”troede, tro kan du gøre i kirken om søndagen, indrøm det, du er en gammel pervers stodder der har stået længe og holdt øje med mig” han kiggede forundret op på Hende, ”tror du ikke at jeg har lagt mærke til det allerede da jeg flyttede ind at du stod og gloede ind så snart du havde chancen”. Tankerne fløj rundt i hovedet på ham, havde Hun mon planlagt dette?

 ”Rejs dig”, kommanderede Hun. Han var hurtigt på benene, ”ret dig”, han rettede ind med det samme. Hun råbte et eller andet ud mod køkkenet og en stemme svarede ”Ja tak, jeg kommer”, han panikkede, var der flere, det havde han da aldrig set. En lille kvinde kom til synes i døren, Hun rettede sit hoved mod den lille kvinde og sagde: ”Se hvad jeg har fundet, i skabet, mellem alle mine gummistøvler og frakker, en lille pervers stodder, det er naboen” Han kunne høre at hende den lille begynde at fnise, ”Så havde du ret, han har gået og holdt øje med dig”.

Den rødhåret robuste kvinde gik rundt om ham som en sulten løvinde, Hun kiggede på ham med de isblå øjne, Hun så direkte igennem ham, det løb ham koldt ned ad ryggen da hun kommanderer: ”nu du er her, så ta dit tøj af”.

Ingen vidste hvor han var. Hvad havde Hun i tankerne? Han var fanget. Han stod der midt i rummet, nøgen som Hun havde befalet. Han følte sig utrolig lille og flov.

Hun gik helt tæt på ham, kiggede ham i øjnene mens Hun greb om både hans pik og nosser, han gave et gisp fra sig, Hun bandt dem stramt op med den selvsiddende strømpe hun havde taget i skuffen. Blodet løb direkte i pikken og fik den til at svulme og dunke. Det gjorde ondt men samtidig var det også en behagelig følelse der løb igennem kroppen på ham. Hun vendte ryggen til ham, gik ud af rummet og lukkede døren til, endnu engang stod han der alene, alene med alle de tankerne der løb igennem hans hoved.

Han kunne svagt høre de to kvinders stemmer gennem sprækken ved døren. Han havde muligheden for at stikke af men igen, han var også nysgerrig, han hørte atter høre stiletter mod gulvet, han var placeret så han stod med ryggen mod døren, Hun åbnede den op og gik mod ham. Det blev mørkt, han kunne mærke at noget blev strammet om hans hals. Det gav et klik foran ham han blev vendt om og kunne mærke en rem stramme op og at han blev trukket ud af rummet. Han gik forsigtig, han var bange for at slå sine tæer imod noget. Han kunne mærke at Hun var utålmodig. En dør blev åbnet, han kunne fornemme at rummet var stor. ”Stå stille”, han gjorde ikke så meget andet end at adlyde.

Der var atter to stemmer i rummet, han var nysgerrig, han kunne mærker 4 hænder på sin krop, de talte højlydt om hvad den kunne tænke sig at gøre ved ham ”den perverse stodder”. Hætten blev trukket af hans hoved og synet tog nærmest pust fra ham. Alt faldt på plads. De mange biler der kom ned ad vejen, Hendes beklædning, udstråling, altid flotte og velplejet negle og hår og dyre vaner, Hun var Dominatrix og hende den lille måtte være slavetøs. Det dunkede kraftigere i pikken, tanken tændte ham enormt.

”Ned på knæ”, han gik på knæ med det samme, ”slavetøsen” var spændt fast til gynækologbriksen der stod i hjørnet, hun lå der med spredte ben så man kunne se hendes smukke fisse glinse, hun havde de gummistøvler på han havde udforske inden de var kommet hjem og en lang regnfrakke.

”Kravl hen til gynækologbriksen”, han kravlede lettere ivrigt hen mod briksen. Satte sig tilbage i positionen på knæ og afventede næste ordre. Hun kiggede ned på ham mens smilede. ”kan du lide hvad du ser?” han nikkede. Det var ungt kød, han kunne have været hendes far. Men tankerne og liderligheden var et helt andet sted. Hun tog fat i nakken på ham og tvang hans ansigt ind den smukke fisse, han gispede efter vejret, men nød det, den duftede dejlig og frisk. ”slik den” ivrigtig fik han gang i tungen som kærtegnede og nød de safter der væltede frem. Det var længe siden at han havde fået så lækker en fisse ”serveret” så han vidste at han skulle gøre sig umage. ”Pis ham i fjæset”, blev der kommanderet ud i rummet, slavetøsen adlød, det var som om hun var trænet godt op. ”Hold hovedet tæt ved hendes fisse”, pikken skabte sig da de første dråber ramte hans mund. Han prøvede på at følge strålen så det løb ned hans mund men han kunne ikke helt følge med, det smagte himmelsk, gyldne dråber. Han mærkede en stilet på hans lænd og efter følgende et svirp der ramte hans baller. Det sved som bare pokker men han kunne ikke gøre andet end han var bedt om. Endnu et svirp ramt ham og han måtte tænke ved sig selv at denne kvinde havde en god svingarm. Han blev beordret til at slikke slavetøsens fisse ren for de gyldne dråber, hun vred sig den smukke unge kvinde der lå der åben for hans skyld, han tog chancen og stak to finger op mens han ivrigt slikkede hende, hun skabte sig den lille tæve hun kunne lide hans finger og især hans tunge. Han kunne mærke på hende at hun var lige ved at komme og der blev han rykket tilbage i halsbåndet. Han blev trukket ud gennem gangen som den lille hanhund han var, stadig med pikken bundet op og fissesaft i hele hovedet, ved terrassedøren blev han løsnet fik et spark i nosserne og sendt ud ad døren. ”smut med dig, inden jeg ombestemmer mig”, han fik travlt, han kom forbi stativet med trusser, selvsiddende og hofteholder, han forsynede sig så rigeligt løb hen til lågen i hækken og først der kom han i tanke om at alt hans tøj lå i en bunke inde i huset og at han var nøgen. Han tog chancen og løb over vejen og over i sin egen have. Det var først da han kom ind ad døren hos sig selv at han følte sig i ”helle”.

Efter et bad og han havde fået løsnet sine nosser fra den selvsiddende strømpe sad han på kontoret ved computeren, tænkte lidt over dagen og hvad det egentlig var han havde oplevet og været en del af, smilet bredte sig fra kind til kind, det var alligevel frækt med sådan en nabo, det var bestemt ikke sidste gang han ville snige sig en tur ind gennem terrassedøren.

  • Miss Dark Desire