En lummer eftermiddag

Fredag eftermiddag var endelig nået, mørke skyer havde overtaget himmelen og efteråret var for alvor begyndt at vise tænder.

Tv´et kørt i baggrunden, news som altid, dog med de samme historier som fra om formiddagen.

En bil trillede ind i indkørslen, jeg tjekkede hurtigt uret, 5min forsinket, hmm, det starter jo godt tænkte jeg ved mig selv.

Jeg kunne se på hans gang fra bilen mod døren at han var nervøs, han havde fulgt mig i et stykke tid, han vidste hvad jeg kunne finde på at udsætte ham for. Jeg åbnede døren og bød ham velkommen, der kom et lille smil mod min vej, kunne se i hans øjne at kemien var der, ”gå ud på badeværelset og ta dit tøj af, jeg kalder når jeg er klar”.

”Kom ind”, døren gik op, han trådt direkte ind i en ”hule”, vendte mig kiggede ham direkte ind i øjnene, ”her står tiden stille, ned på knæ og hils på din Domina”.

”Du havde én opgave, er den løst?” Aften forinden havde jeg bedt ham komme til domicilet med et par af hans kones aflagte knæstrømper, jeg kunne se at han blev en smule nervøs, men alligevel var der noget i hans øjne der skiftede, ”Ja, Frue, jeg nåede at få dem i lommen inden jeg smuttede ud ad døren, ”Rejs dig og hent dem” Han viste stolt de fine sorte strømper frem.

Jeg så dybt ind i hans øjne, ”kom tættere på”, han trådet et skridt tættere på, han duftede dejligt. Jeg tog strømpen ud af hans hånd og med et fast greb om nosser og pik med den ene hånd bandt jeg dem stramt op med den anden, en flot rejsning begyndte sin rejse nu hvor blodet var samlet, kiggede min slave i øjnene, komplimenterede den lille fyr og blinkede med det ene øje sendte et skævt smil fra mine glimtende våde læber. ”Nu hvor du er så dygtig har jeg en overraskelse til dig”, jeg kunne se hvordan tankerne føj igennem hans hoved, en blanding af spænding og en smule frygt. ”Kom herhen og se” et ”ja tak” kom og han stod ved min side. ”Se hvem jeg har inviteret med i dag, Rie lå på den stor briks i afdæmpet lys, man kunne se silhuetten af de kæmpe bryster, ”kom med”. ”Spred benene Rie”, ”og til dig, kære slave, ned på knæ”.

Jeg tog min strapon på, kiggede på slaven der sad der og ventede så pænt på hvad der skulle ske, kunne se at hans pik ikke var blevet mindre, tvært imod. ”Kom her slavebasse, vis mig hvad den mund kan, sut min pik” han rykkede tættere på, åbnede munden mens jeg skubbede min gummi pik ind i hans mund, kun se at han nød den. Jeg skubbede den forsigtig længere og længere ind i munden på ham indtil jeg ramte gagrefleksen, kunne se tårerne i hans øjne og mundvandet der løb ud af hans mundvige og ned på hans bryst. Greb fat i en tot hår og trak hans hoved helt ned over min flotte gummipik og smilede ned til ham, ”dygtig dreng”.

”Skal vi se om Rie kan ta den her?”, ”sæt dig herhen og se hvordan en kvinde skal tages” min højre hånd ramte fissen så det gav genlyd i rummet, Rie gispede, jeg satte pikken mod hendes stramme hul og pressede mig op, hun klynkede, men tog imod, rummet blev fyldt med duften af hendes varme fisse der nød at blive brugt, kunne se slave iagttage hver gang pikken blev banket i bund. ”Kom herhen slave, sut min pik ren, kan du gøre mig tilfreds får du en ekstra belønning” en ivrig tunge og mund kom på arbejde og inden jeg havde set mig om, var min flotte pik fuldstændig slikket ren for safter, ”det gik stærkt, din belønning kan du vel selv regne ud? Kom herhen, slik hendes fisse, sørg for at gøre det ordentligt, du har 10min så skal jeg kunne høre den første orgasme” Den ivrige tunge var på arbejde, man kunne høre at både slaven og Rie nyde det.

Jeg selv kunne ikke undgå at komme i stemning blot ved synet af de to nyde deres boble, jeg tog stearinlyset som stod og blafrede i vindueskarmen, slavens ansigt var begravet i Ries røv og våde fisse, jeg lod et par varme dråber ramme slavens ryg, det gav et gib i ham, men efter endnu et par dråber kunne jeg igen høre hans små nydelses lyde. Rie stønnede og trak sig sammen i en kæmpe orgasme, jeg tog buketten med brændenælder jeg havde plukket tidligere på dagen, det var stadig helt friske, kørte dem ind over det tigerbalsam jeg havde smut ud og et stykke stanniol, ”rejs dig slave og vend dig mod mig”, der stod han ansigt til ansigt mod mig. Mine tanker løb derud af, jeg smilede ved mig selv, jeg vidste jo havde der skulle ske.

Jeg lod de friske blade snitte hans nosser, kunne ser at de kravlede op, denne leg var måske ikke deres favorit leg men efter lidt tid var det som om de havde vendt sig til min kærlige behandling, pikken derimod nød min opmærksomhed, den stod lige i vejret med det fine læderbånd om sig, jeg kiggede på ham mens jeg skiftevis slog og aede pikken og nosserne med den smukke buket, jeg vendte mig og sprittede mine handsker af inden jeg fandt mine sounds frem, ”stå stille og kig mig i øjnene” jeg lod spidsen glide ind, det gjorde noget godt for mig at se det her smukke stykke stål forsvinde ind i pikken på slaven. Han rykkede på sig, han var i sin egen lille verden hvor nydelse havde overtaget hans krop, jeg fik ham ned og ligge på briksen, lyset blev dæmpet og musikken spillede sagte klassiske toner, jeg kunne se på de spændt nosser at jeg ikke kunne bliver ved med at holde ham på kanten, mens jeg skiftede den glinsende sound ud med et nummer der var større forsvandt slaven dybere ind i sig selv, kroppen var max afslappet undtaget ét sted, jeg satte min lille hidsige vibrator på stålet, slaven stønnede mens den varme sæd skubbede sounden ud af urinrøret, en glad og tilfreds mand kiggede på mig, smilede med sine forløste øjne, 'Tak'


Miss Dark Desire