Mødet med de svenske skove.

Slaven tonede frem på min skærm igen, han havde været ude og handle det ind som jeg havde bedt ham, at der skulle være til rådighed ved næste online seance.
Smuk så han ud som han sad der med selvsiddende strømper og lettere foroverbøjet på stole med en plugg placeret i det bagerste hul. Jeg roste ham til skyerne, jeg vidst at det var første gang at han var i et par selvsiddende, slaven skulle ikke bære dem af egen lyst men blot fordi denne lille detalje er noget der tænder mig. Jeg kunne se at den ros jeg sendte slavens vej var noget slaven nød. Og alligevel kunne jeg spotte en smule forlegenhed. Ingen tvivl om at det blot tændte mig endnu mere.
Dagens hårde arbejde havde sat spor i ham og jeg lod ham slippe for mere denne aften, vi var enige om at næste gang jeg skulle se ham på min skærm skulle være ude i den svenske skov i nærheden af en myretue da jeg havde fanget en lille fantasi som slaven havde skrevet ganske kort om.
Slaven modtog en besked: ”Om et døgn vil jeg ringe dig op, forventer at du står hvor vi har aftalt. Indtil da forventer jeg at modtage en besked med et lille filmklip hvor du spiller slavepikken i min 20sek, hver time”.
Der gik lidt og en besked kom retur: ”ja, tak”
De lækre beskeder begyndte at tikke ind på min mobil, jeg kunne mærke at det var noget han nød den kære slave at vise sig frem med sin flotte slavepik for sin Domina, jeg kunne uden tvivl mærke en stolthed og samtidig en samhørighed, denne smukke slave der udførte mit mindste vink.
Søndagen kom, jeg ringede op der var en skratten i røret, frem på skræm dukkede den solbrune, høflige slave op med et smil på læben. Slavens nervøsitet havde han yderst svært ved at skjule.
Han havde haft et hårdt døgn med at levere de ønskede videoer som jeg havde haft stor glæde af.

Jeg smilede gentagende gange til ham og mine isblå øjne glimtede i lyset. Ingen tvivl om at den lille sadist i mig hoppede af glæde og var ved at springe af utålmodighed.
Jeg beordrede ham til at få slavepik til at "stå ret" præstationsangsten havde sat sig i den lille fyr og af ren medlidenhed bad jeg ham om at ringe mig op igen når slavepikken ville lystre.
Der gik ikke længe før opkaldet kom.
Smukt så det ud, min nøgne smukke slave, med selvsiddende strømper og hans stive stolthed i den lyse lækre skovåbning i de svenske skove.

Jeg beordrede han til at spille sin slavepik mens jeg nød synet, vores seance havde kørte i 5 dage nu "on/off" så der skulle ikke meget til. "Gå til tue, nu" et "Ja, tak", kom hurtigt retur, der var en beslutsomhed i stemmen, jeg kunne mærke at slave var helt inde i rollen, "stik din finger i tue" der kom liv, jeg kunne se de store myrer gøre sig kampklar, "kom for mig.!! Og stik din slavepik ned i tuen" som sagt så gjort.
 Jeg kunne høre et nydelsessuk komme helt fra hjertet efterfulgt af små klynk. Fantasien lykkedes, jeg kunne mærke den stolte slave gennem skærmen, min egen stolthed skyllede ned over mig mens slave stod og børstede de små hidsige myrer af slavepikken. Jeg takkede af for den gang nød slavens kæmpe smil.
Jeg ser virkelig frem til flere eventyr i de svenske skove, med min yderst høflige slave.
Nogle slaver kommer tæt på og går under huden på selv en Domina som jeg.
Tak for lån af din smukke krop og din dejlige fantasi, jeg ved at du læser med herinde, glæder mig til at vi skal på næste rejse..

Miss Dark Desire