Udblokningen..

Kontrakten var underskrevet og han stod der atter til tiden. Vejret var skiftet, der var forår i luften, det kunne mærkes. Især på de liderlige hankøn der kom forbi min dør.

Han var blevet instrueret i hvordan han skulle komme denne gang, røven skulle være tømt om skyllet ud, pikken glat og resten af kroppen, velduftende. Selvfølgelig levede han op til mine krav. Jeg havde noget nyt i støbeskeen til ham. Han sukkede efter at mærke min dominans, mine blide stemme, det forførende blik og mine store varme hænder på hans krop.

”Hvad står du der og glor for?”

”Ned hvor du hører til”

Han gik på knæ, jeg kunne se at han allerede var begejstret, ”undskyld mig, usling. Hvem har givet dig lov til at føle den form for begejstring?” Der blev ikke svaret og allerede her indkasserede han den første lussing, det gav genlyd i lokalet, men der blev ikke trukket en mine.

Jeg bøjede mig ned, tog fat i hans hage og kiggede ind i hans øjne, smilede og sagde, ”Velkommen hjem, kan se at der kræver lidt opdragelse at få dig rettet helt ind” Han trak ikke en mine, dog kunne jeg se hans begær i øjnene. Jeg rejste mig, vendte mig mod briksen hvor manchetterne lå. ”Rejs dig”, satte manchetterne om hans småklamme håndled. Kunne mærke at nervøsiteten var begyndt at stige hos ham. ”Du skrev at du trængte til at blive fyldt ud, lad os se hvor meget du har øvet derhjemme”

Han satte sig på briksen, placerede benene i hver sin bøjle og lænede sig tilbage. Jeg havde mine øjne rettet mod hans, smilede mens jeg kærtegnede hans røv og nosser med mine glatte latexhandsker. Jeg lod en finger glide ind og én mere, der kom et suk fra ham, jeg vidste at jeg var på rette vej, jeg masserede hans røv blød så endnu en finger kunne glide op han gav sig, ikke fordi det gjorde ondt men af ren nydelse. Han fik det der specielle blik i øjnene, det blik hvor man ikke er i tvivl om at man har med en små liderlig slave at gøre. Prostataen blev masseret godt igennem og atter stod pikke stolt og rankt, smilede ved mig selv og talte inden i mig selv (så nåede vi til 2).

Efter en god omgang massage iførte jeg mig min strapon, satte min smukke plastik på plads og var klar til at erobre den villige røv, jeg gled stille og forsigtigt ind, lod den glide stille og roligt i bund inden jeg trak mig ud og skubbe mig stille i bund igen, det var nydelses suk der kom fra slaven. Jeg tog godt fat i hoften og skubbede mig hårdere i bund, kneppede ham dybt mens han lå der og stønnede som den lille tøs han nu engang var. Den stive pik ramte imod hans mave jo hårdere jeg ”tog ham”, han stønnede og liderligheden tog over og han rakte ud efter mine bryster, endnu engang måtte jeg smile, ”mere til bogen”, tænkte jeg ved mig selv. (3). Jeg kunne se ham spænde op i musklerne og jeg kneppede ham hårede, han rystede på hovedet og kom med små lyde,

”hvad er det du vil sige?”,

 ”Undskyld Frue, må jeg komme?”

”Ja værsgo”.

Han var fuldstændig afslappet som han sad/lå der på briksen, selv jeg havde fået lidt sved på panden af at ordne sådan en lille tøs.

”Rejs dig og giv mig dig hænder, der er noget vil skal have afregnet”

Jeg kunne se han stivnede, nervøsiteten trak op i kroppen på ham. Han blev spændt fast til kæderne i loftet. Denne gang gk jeg ikke og beundrede kroppen der hang der. ”Når man træder ved siden af her, er der kontant afregning, er vi enige om det?”

Der kom ikke et ord ud af munden på slaven.

”Ser man det, og nu er du pludselig blevet stum midt i det hele”

Jeg rakte ud efter min yndlingspisk, duften af den er helt speciel, læderet er af vandbøffel og derfor blødt og lækkert, dog bestemmer styrken af slaget hvor behagelig den er.

Jeg lod den glide ned over hans krop, smilede, jeg kunne dufte hans nervøsitet, ren benzin til bålet.

Det første slag ramt perfekt på de små bløde baller, næste slag kunne man se hvordan musklen bevægede sig. Jeg vidste han kunne holde til det, slagene tog til og farven på ballerne skiftede farve. Man kunne mærke hvordan huden arbejdede med pisken. Farven rød blev til mørkerød og over i det lilla, jeg vidste at du nu var klar til den afstraffelse jeg havde tænkte mig.

Hænderne blev løsnet, ”Læg dig ind over bukken” der lå han med kroppen spændt til bukken og røven i vejret. ”Uanset hvad der rammer dig nu, så husk at tage dybe vejrtrækninger”

Jeg svingede armen og lod spanskrøret markere sig på den mørkerøde/lilla røv, den efterlod en hvid stribe. Slaven gav et skrig fra sig, ”Husk at trække vejret helt ned i maven”, jeg lagde min hånd på hans ryg og nussede det smukke mærke mit spanskrør havde lavet. ”Nu mangler vi jo kun 3, tilbage” smilet på min læbe og lysene i mine øjne var svære at skjule, jeg NØD det.

2 slag ramte og endnu engang kom der et skrig ud i rummet, 3. slag kom lige efter.

3 smukke hvide/blå striber prydede den røv der var min.

Jeg gik om foran kiggede slaven i øjnene og smilede til ham. ”Det er hårdt at være en uartig slave, ikke?” et ”Ja, Frue” og meget stille ”undskyld” kom, men dette ændrede jo ikke på at der var et slag tilbage.

Jeg svingede atter engang og ramte så slaven nær var væltet med bukken.

Jeg gik et par skidt bagud og nød synet af den brugte røv med de blå striber på.

Slaven blev lagt på ryggen på et håndklæde, han ømmede sig, røven var godt varm og mærkerne hævet. Jeg kiggede på ham, placerede mig med et ben på hver sin side af ham. Jeg lod dråberne løbe og ramte hans ansigt, hans brystkasse og til sidst den ynkelige pik der nærmest var kravlet helt op i maven efter min kærlige behandling.

Jeg lagde buret til pikken ved hans side og med ordene ”du lægger nøglen ved håndvasken inden du går” forsvandt jeg ud af rummet.

Nøglen lå pænt ved håndvasken da slaven var gået.

En sms blev sendt:

”Du indkaldes til ny seance om 7 dage. Nøglen kommer med posten.”

Miss Dark Desire